Autogas inbouw

Goedkope autogas inbouw

Er zijn tegenwoordig tal van bedrijven die een autogas inbouw kunnen uitvoeren, maar vaak worden er veel te hoge kosten in rekening gebracht. Gelukkig zijn er ook bedrijven waar een autogas inbouw wel betaalbaar is. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij LPG Spijkenisse, een professioneel bedrijf waar u kunt kiezen uit verschillende merken autogasinstallaties. Als u veel kilometers rijdt is het laten inbouwen van een autogas installatie erg interessant. U bent voor een liter LPG veel minder kwijt dan voor een liter benzine of diesel bijvoorbeeld. LPG is daarnaast een stuk beter voor het milieu. Deze brandstofsoort stoot zo’n 10 – 20% minder CO2 uit.

Autogas inbouwProfessionele inbouw laten verzorgen

Zelf een autogas inbouw uitvoeren is vrij lastig als u weinig ervaring heeft op dit gebied. U doet er dan ook verstandig aan om de inbouw aan een bedrijf over te laten dat verstand van zaken heeft. LPG Spijkenisse heeft een eigenaar die al zo’n 20 jaar “in het vak” zit. Na jarenlang in de LPG-branche te hebben gewerkt in loondienst is hij voor zichzelf begonnen.

Een groot voordeel voor u als auto eigenaar. U kunt nu kiezen voor een autogas inbouw bij LPG Spijkenisse. De inbouw wordt professioneel uitgevoerd en is ook nog eens betaalbaar. Voor zo’n 1.500 euro heeft u een prima autogas installatie in uw auto! De exacte kosten weten? Neem dan contact met ons op! U kunt hiervoor het volgende telefoonnummer gebruiken: 0181-699550. Daarnaast is het ook mogelijk om online een offerte aanvraag in te dienen.
   Contact    Diensten