Autogas installatie

Voordelige autogas installatie

Bent u bekend met de voordelen van een autogas installatie? Steeds meer mensen kiezen voor een autogas installatie. Dat is niet zo gek als u bedenkt dat u veel geld kunt besparen met zo’n installatie. Tijdens het tanken betaalt u namelijk een veel lagere literprijs. LPG is stukken goedkoper dan benzine of diesel. Daarnaast is LPG beter voor het milieu. Met deze brandstof wordt er zo’n 15% minder CO2 uitgestoten. U draagt dus bij aan een beter milieu als u ervoor kiest om een autogas installatie te laten inbouwen in uw auto!

Autogas installatieInbouwkosten zijn gering

Als u denkt dat het inbouwen van een LPG installatie veel geld kost dan heeft u het mis. LPG Spijkenisse is een bedrijf dat de inbouw van de autogas installatie voor u kan verzorgen. We maken daarbij gebruik van scherpe prijzen. Zo kunt u al een gasinstallatie laten inbouwen voor minder dan 1.500 euro. Omdat het om een eenmalige investering gaat is dit zeker de moeite waard. Na de installatie krijgt u jarenlange garantie.

Mocht er na 2 of 3 jaar toch iets mis zijn met de autogas installatie, dan wordt dit uiteraard vakkundig verholpen. U kunt er dan ook vanuit gaan dat u jarenlang plezier zult hebben van de autogas installatie die u laat inbouwen door LPG Spijkenisse. Wilt u weten hoe hoog de kosten van de LPG tank zijn, inclusief inbouw? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0181-699550. Wij hopen dat u tevreden zult zijn met de autogas installatie en dat u er veel geld mee zult besparen!

   Contact    Diensten